2024. április 25. - Márk

Ádok Zoli a Jóisten csatornája! Győzni akar!

Hamarosan kezdetét veszi az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, s Ádok Zoli nem titkolt célja, hogy maga mögé utasítson mindenkit, mert ő győzni szeretne
2009. május 12. kedd 18:50 - HírExtra
Ádok Zoli és csapata csütörtökön lép fel az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében, és nagyon remélik, hogy szombaton már a döntőben is szerepelhetnek.

- Eljött ez a hét, most már kezdek izgulni. Jól sikerült a felkészülés, holnap már jelmezes próba is lesz. A Náray Tamás által tervezett ruhám is fantasztikus, olyan, mintha rám lenne tetoválva a felső. Minden áldott nap edzem és futok, a lehető legtöbbet igyekszem kihozni magamból. – mesélte Zoli.

Elmesélte azt is, hogy a verseny ideje alatt úgy bánnak vele, mintha igazi világsztár lenne, nem lehet egy szava sem a panaszra. Lehet, hogy emiatt kezdett egy kicsit túl magasra szállni az énekes-táncos fiatalember?

- Itt minden rendkívül jól szervezett, és halálra kényeztetnek minket. Mindenhová rendőri felvezetéssel megyünk, és a megnyitó ünnepségen vörös szőnyegen vonultunk be. Az egyetlen negatív dolog egy baleset volt. A csapatom busszal utazott a városban, amikor egy nő szabálytalanul sávot váltott, és beléjük ment. Amikor megtudtam, rettenetesen aggódtam, de szerencsére senki nem sérült meg. – árulta el az énekes.

Hatan fognak majd a színpadon állni csütörtök este, és meglepő módon egyikük sem ideges amiatt, hogy majd milliók szeme fog rájuk szegeződni.

A Jóisten csatornája

- Engem ez inspirál, és nagyon sok erőt ad. Azért vagyok művész, azért állok a színpadra, hogy másokat szórakoztassak. A Jóisten csatornája vagyok, amin átjön a szeretet, erre törekszem! Az eddigi legnagyobb közönségemmel Bécsben találkoztam, egy arénában, akkor hatezren figyeltek. Az, hogy most egy csapattal léphetek fel, jó érzéssel tölt el, már összeszoktunk, tudat alatt is figyelünk a másikra. – tette még hozzá a győzelemre törekvő Zoli.

Szupersztárként kezelik, milliók előtt léphet fel, és még Putyinnal is találkozott.

- Sajtótájékoztatón voltunk, amikor egyszer csak megjelent. Állítólag szeret meglepetésszerűen felbukkanni itt-ott. Amikor bejött a terembe, mindenki elájult. Ő pedig beszélgetett velünk, kérdezte, hogy mindennel elégedettek vagyunk-e. Aztán pedig sok sikert kívánt. Lehet, hogy ez valami jel. – vetette fel az ötletet Zoli, bár elég valószínű, hogy ez semmiféle jelre sem utal.

És, hogy mit is gondol a mezőnyről az énekes?

- Norvégiát mindenki isteníti, és meglepő módon engem is nagyon szeretnek. Svédországban volt egy négy napos tévéműsor, ahol a zsűri negyven produkciót pontozott, és a negyedik helyen végeztem!

Ádok Zoli tehát reménykedik a győzelemben, hamarosan úgy is kiderül, hogy van-e ennek bármilyen alapja is.
Forrás: HírExtra/Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását