2024. május 21. - Konstantin

A kormány a tehetetlenségét palástolja?

A Fidesz szerint nem eredményeznek valós változásokat azok a lépések, amelyeket a kormány tesz a közbiztonság területén; azok csupán az alkalmatlanság palástolására szolgálnak - írta a párt helyettes szóvivője közleményében kedden.
2009. május 12. kedd 17:45 - HírExtra
Cser-Palkovics András közölte: a kormány fél éve adós annak megválaszolásával, hogy ki követte el a kiskunlacházi és a veszprémi gyilkosságot.

Adós a kabinet azoknak a bűncselekményeknek a felderítésével, amelyek - úgy tűnik - sorozatszerűen sújtják a magyarországi kisebbségeket - írta. A helyettes szóvivő szerint a szocialista pártnak lehetősége lett volna, hogy bebizonyítsa, nem a bűnelkövetők, hanem a jogkövetők pártján áll, de a kormánypárti képviselők nem engedték, hogy a parlament megtárgyalja a Fidesz Három Csapás nevű javaslatát.

Bajnai Gordon miniszterelnök kedden a rendőrség fővárosi székházában tartott parancsnoki állománygyűlésen azt mondta, hogy meg kell erősíteni a rendőrség iránti bizalmat. A kormányfő kitért arra, hogy az ország közbiztonságérzetet javítani kell.

Bajnai Gordon a többi között a fokozottabb közterületi jelenlétet, a bűnügyi szolgálat növelését, a külső szervekkel - a közterület-felügyelettel és a polgárőrséggel - való szorosabb együttműködést nevezte fontos feladatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását