2024. április 25. - Márk

Csúszik a Sziget eladása

Egy évvel később, 2013-ban zárulhat le a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. üzletrésze megvételének folyamata.
2009. május 11. hétfő 10:15 - HírExtra
A mostani módosítás lényege, hogy 2009-ben nem veszik figyelembe a Sziget Kft., a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound Fesztivál kitűzött eredményelvárásait. Ezért ebben az évben az EMG ennek alapján nem fizet vételár-részt. A 2008. évi teljesítés alapján járó vételárat, valamint a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound Fesztivál vételárának kezdő részét, összesen mintegy 1,45 milliárd forint kamatmentes kifizetésének határidejét 2009. május 8-ról és 2009. szeptember 30-ról 2010. október 15-re változtatták meg.

Az idei évben mindössze 211 millió forint kifizetése történik meg a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound Fesztivál tulajdonosainak egymillió darab, részvényenként 211 forint elszámolású econet.hu részvénnyel. Az econet.hu a pénteki tőzsdenapot 68 forinton, a csütörtökinél egy forinttal drágábban zárta, és forgalma alig haladta meg a 22 millió forintot.

Az eredeti feltétel az idei évre 501,2 millió forint kamat- és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti nyereséget (EBITDA) írt elő, a mostani módosítás nyomán ez a 2010. évi elvárás. A 780 millió forint feletti EBITDA-nak 2012 helyett 2013-ban kell teljesülnie.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását