2024. május 5. - Györgyi

Döbbenet! Ganxsta beszólt Zimány Lindának!

A 10! című műsor keretében Majka, és Ganxsta Zolee csúnyán beszóltak a celeb hölgyeknek. Nem kímélték Zimány Lindát, Geronazzo Máriát, és Zoltán Erikát sem.
2009. május 9. szombat 11:59 - HírExtra
A 10! című TV2-s műsor nem örvend valami nagy sikernek. Ezek után pedig még kevésbé fog. A legújabb adásban például Majka, és Ganxsta Zolee fognak celeb hölgyeket pellengérre állítani, s nem éppen pozitív véleménnyel mesélnek róluk. A céltáblán most helyett kapott Zimány Linda, Geronazzo Mária, és Zoltán Erika is.

A holnapi téma a sztárhasonmások lesznek, így kerülhettek be a fentebb felsorolt hölgyek a műsorba. Egyik fiú sem nyilatkozott róluk pozitívan, sőt! Nagyon is elengedték fantáziájukat, s durvábbnál durvább beszólásokat engedtek meg maguknak.

Majka azon gondolkozott, hogy vajon Zimány Linda Gábor Zsazsára fog-e hasonlítani öregkorában. Dönteni nem tudott, ezért Zolee segített neki.

- Az biztos, hogy Linda kicsit kijjebb van húzva, mint Zsazsa, meghúzták gumival. Ezt mondtam? Miket beszélek, meghúzták gumival. – viccelődött a rapper.

De nemcsak Linda kapta meg ennyire a magáét, a fiúk a többieket sem kímélték. A műsorszerkesztői úgy gondolták, hogy Geronazzo Mária leginkább a fonnyadt Donatella Versace-ra hasonlít. Hogy mi volt erről Majkáék véleménye?

- Mintha kompresszort kapott volna születésnapjára, és azt az arcában helyezte el. – morfondírozott Majka.

Ganxsta még tovább ment, ő rögtön maga elé képzelte Máriát, és hasonmását, az öreg Versacet.

- Ha ezek ketten szembejönnének velem egy sötét utcán, és lenne nálam egy lapát, nem sokat gondolkoznék… - vetette fel ötletét Zolee.

Szegény Zoltán Erikát sem hagyták ki a sorból. Ganxsta egyenesen Miss Röfinek nevezte az énekesnőt, amivel Majka nem értett egyet. Elmondása szerint neki nagyon is tetszik így, telten Zoltán Erika.

Hogy vajon meddig láthatjuk még ezt a műsort a TV2-n, azt nem lehet tudni. Nemcsak a sztárokat zavarja sok esetben ez a céltalan szidalmazás, hanem a nézőket is. Amerikában is vannak ehhez hasonló műsorok, de mégis kultúráltabb formában léteznek. Mindig is lesznek olyan emberek, akiket könnyen le lehet minősíteni, és ezt sok esetben meg is érdemlik. Azt viszont mégsem kéne, hogy a véleményezők is lesüllyedjenek az ő szintjükre…
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

mamika
2009. május 10. 11:45
Én még nem néztem meg ezt a műsort, de nem szeretem, ha más embereket - pláne ocsmány kifejezésekkel - kritizálnak. Mindenki olyan amilyen. Mind a két férfiben bőven van leszólni való, de mivel mind a ketten öntörvényűek, úgy élik az életüket és úgy néznek ki, ahogy ők jól érzik magukat a bőrükben.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását