2024. június 1. - Tünde

A Fidesz is beszáll a vitába

A Fidesz szakpolitikusai és jelöltjei is részt fognak venni az európai parlamenti (EP) választással kapcsolatos vitaműsorokban - olvasható a Fidesz levelében, amelyet május 5-én küldtek az SZDSZ-elnöknek. A Fidesz ezt a levelet pénteken jutatta el az MTI-hez, reagálva Fodor Gábor sajtótájékoztatójára.
2009. május 8. péntek 20:05 - HírExtra
Az SZDSZ elnöke a pénteki sajtótájékoztatón emlékeztetett arra a korábbi javaslatára, amely szerint két vitát szeretnének rendezni a pártok képviselőinek részvételével az EP-kampány alatt. Azt mondta, hogy a két nagy párt lényegében elzárkózott a vitától.

A pártelnök felmutatta a Fidesz és az MSZP felvetésükre érkezett válaszát. Közölte, hogy a Fidesz elzárkózott attól a javaslattól, hogy a pártelnökök és a listavezetők között folytassák le a vitát, de azt mondták, hogy szakértőik készen állnak arra.

Gyürk András kampányfőnök Fodor Gábor felvetésére írt, május 5-ei keltezésű levelében az olvasható: "A választási kampányidőszak alatt a médiumok várhatóan helyt adnak az európai parlamenti választással kapcsolatos vitaműsoroknak. Ezeken természetesen a Fidesz szakpolitikusai és jelöltjei részt fognak venni. Ezeken a fórumokon lehetőség nyílik arra, hogy - hasonlóan a 2004-es európai kampányhoz - jelöltjeink ütköztessék programjukat a többi párt elképzeléseivel".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását