2024. április 16. - Csongor

Elképesztő! Szily Nóra öngyilkosjelöltekre vágyott

Szily Nóra végre kitárulkozott! A népszerű műsorvezető elárulta, hogy igazából nem volt gyermekkora – ismerjük hát meg Szily Nóra egy új oldalát!
2009. május 6. szerda 08:59 - HírExtra
Szily Nórát a legtöbben egy komoly, felelősségteljes televíziósnak tartják, arról viszont csak kevesen tudnak, hogy már egy évesen elváltak a szülei, és van három féltestvére is.

– A gimnazista éveim úgy teltek, hogy megtanultam, mi az a felelősség – mesélte az RTL Klub reggeli műsorában, a Csak csajokban. – A kamaszéveim nem voltak mindig derűsek, és sok volt bennük a feldolgoznivaló. Engem nevelt valaki négy éves koromtól tizennyolc éves koromig, aztán elváltak édesanyámmal, és ő azóta nem kérdezte meg tőlem, hogy vagyok, mi van velem – mondta el keserűen Szily.

Nehéz gyermekkor ide vagy oda, azért a gyermekszerelem Nórát is elérte: első fiújával tizennégy évesen ismerkedett meg, és hat teljes évig voltak együtt.

Szily ráadásul az egyetemista éveiről is beszélt: először pszichológusnak tanult, ugyanis öngyilkosjelöltekkel akart foglalkozni, de amikor megkapott egy konkrét esetet, az annyira megviselte, hogy inkább hagyta az egészet.

De ha ilyen nehéz gyermekévei voltak valakinek hogyan vált mégis magabiztos rádióssá, majd tévéssé? Szily ugyanis alapvetően szégyenlős típus, elmondása szerint teljesen véletlenül keveredett a rádióhoz, később pedig a televízióhoz.

Viszont nem bánta meg, mára ugyanis ez utóbbi a második szeremévé vált, szeretett fiai után.
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását