2024. április 25. - Márk

Itt van Győzike meztelen énekesnője! + Képekkel!

A Romantic énekesnője, Kunovics Katinka levetkőzött a Playboy fotósának kamerája előtt. A nehéz időszakokat is átélt énekesnő most kirobbanó formában van.
2009. május 5. kedd 15:59 - HírExtra
Kunovics Katinka rettentően büszke arra, hogy sikerült száznegyven kilogrammról hetvenre lefogynia. Önéletrajzi regényében őszintén leírja, a Romantic feloszlása után annyira padlóra került, hogy komolyan fontolgatta, véget vet életének.

Mindez azonban a múlté, hiszen Katinka most már boldogan éli életét. Az énekesnő most merész lépésre szánta el magát: minden ruháját ledobta magáról!

A Szex és fogyás című önéletrajzi könyvének illusztrálására készíttetett képeket a Playboy fotósával.

„Nincs mit szégyellenem, büszke vagyok arra, hogy másfél mázsa után sikerült hetven kilogrammra lefogynom. Ezt csinálja valaki utánam! Bár eddig még egyik férfimagazinban sem mutattam meg a bájaimat, de ha most felkérnének, biztosan igent mondanék” – nyilatkozta Katinka az aktfotózás szünetében.

„A készülő könyvemben kendőzetlenül beszélek arról, hogy mennyire padlóra kerültem, amikor elhagyott a párom egy prostituált miatt, pár napra rá pedig feloszlott a Romantic. Annyira kiborultam, hogy komolyan véget akartam vetni az életemnek. Arra gondoltam, levetem magam a Lánchídról, vagy megmérgezem magam” – beszélt őszintén a múltról Katinka.

A készülő könyv és az aktfotózás kapcsán a Bors megkereste Gáspár Győzikét is, aki tőlük tudta meg, hogy Katinka ledobta ruháit.

„Hogy micsoda? Nem hiszem el! Egyébként nagyon örülök, hogy Katinka megmutatta magát. Mi a fellépések során már számtalanszor öltözködtünk közös öltözőben, ő is már látott engem alsónadrágban, de mi romák nem esünk egymásnak, hanem tartjuk a három méter távolságot. Katinka nehéz időszakáról is tudok, amikor az öngyilkosságot fontolgatta. Ebben az időszakban azonban nem voltam mellette, hiszen egy-két évig nem tartottuk a kapcsolatot” – ismerte el Győzike.

Képek: http://www.borsonline.hu/gallery.php?op&kid=592&page=1&start_kep=4
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. május 14. 17:25
Latom a foszerkezto elvtars is kedveli gyozike
agyhalott mutatvanyait!IQ=-200!!!!!!!!
saslegy
2009. május 13. 22:38
Tisztelt Hozzászólok!

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy kulturált módom csevegjen a többiekkel, illetve senkit se minősítsenek vulgáris és gusztustalan szavakkal!
A szerkesztőségünk nem azért adja meg a lehetőséget a kommentáláshoz, hogy ilyeneket olvassanak olvasó társaik, ezért még egyszer kérném, hogy fogják vissza magukat és kulturált hozzászólásaikkal tegyék színesebbé a cikkeket és ezáltal a www.hirextra.hu-t!
Előre is köszönöm és kellemes olvasást:

Déri Balázs
főszerkesztő
Baradlay
2009. május 13. 18:37
Az agyhalott cigot jol fejen kellene loni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását