2024. április 28. - Valéria

Eltiltották saját brutális játékosukat

A bennmaradásért küzdő Newcastle United vezetői határozatlan időre eltiltották saját labdarúgójukat, Joey Bartont a liverpooli Xabi Alonso ellen elkövetett csúnya szabálytalansága miatt.
2009. május 5. kedd 18:59 - HírExtra
középpályás a vasárnap az angol bajnoki találkozó 77. percében szállt bele a spanyol játékosba, s tettéért egyből kiállította a bíró. A 3-0-ra elveszített meccs után Alan Shearer vezetőedző állítólag hosszasan ordítozott játékosával, s két heti fizetését megvonta.

Az indulatait sokszor nehezen kezelő Barton január óta először léphetett pályára vasárnap, mivel az év elején súlyos lábsérülést szenvedett.

"Azt gondoltam, lendít majd a csapat játékán. Ám azt nem hittem, hogy így kiállíttatja magát. Külön kértem tőle, hogy ne durváskodjon" - háborgott Shearer nem sokkal a meccs után.
A Newcastle három fordulóval a Premier League zárása előtt a kieső, 18. helyen áll, három ponttal lemaradva a 17. Hull Citytől.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását