2024. május 16. - Mózes, Botond

Kicsit abszurd, de használ

A kolon-hidroterápia akár a migrént, a rákot, a gombát és az allergiát is gyógyíthatja.
2009. május 2. szombat 08:00 - HírExtra
A vastagbél vízterápiáját, vagyis a kolon-hidroterápiát az emésztőrendszeri és anyagcsere-betegségek kezelése céljából fejlesztették ki Amerikában. A rossz emésztés, valamint az antibiotikum és szteroid tartalmú gyógyszerek túlzott mértékű fogyasztása felborítja a vastagbélben élő bélbaktériumok egyensúlyát, és ez különböző megbetegedések kialakulásához vezethet. Ilyen esetben sokan hashajtókat szednek, amellyel hosszútávon több kárt csinálnak, mint hasznot.

A kolon- hidroterápia különböző betegségek hatékony kísérő-terápiája is lehet. A krónikus puffadás, teltségérzet, vastagbélgyulladás, allergiák, asztma, krónikus gyulladások, migrén, daganatos megbetegedések esetén sikerrel alkalmazzák a kolon- hidroterápiát. Kiválóan alkalmas bőrbetegségek, gombásodás, bélférgesség, fáradékonyság, kimerültség, depresszió kiegészítő kezelésére is.

Egy kolon- hidroterápiás kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. Háromnegyed órára feltétlenül szükség van ahhoz, hogy a víz ingerlő hatására a lerakódott rétegek fellazuljanak, és kisebb-nagyobb darabokban elkezdjenek kiürülni. Az ennél jóval hosszabb kezelés viszont túlzott terheket ró a vízháztartásra, miközben sok ásványi só és egyéb tápanyag is távozik a szervezetből.

A kezelés nem okoz nagyobb kényelmetlenséget, mint egy normál székletürítés, sőt sokszor valójában kellemesebb annál. A kezelést követően a páciensnek még szüksége van egy kis időre, amíg kipiheni magát, és a visszamaradt salakanyagot kiüríti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását