2024. március 29. - Auguszta

A 10 legjobb csajozós hely

Jó lenne már megismerni egy új nőt? Nem könnyű, sőt! Ráadásul, ha már van rossz tapasztalatod, egyre pesszimistább vagy. Olvasd el ezt a 10 tippet, hogy kiderüljön, hol és hogyan csináld!
2008. november 30. vasárnap 17:52 - Hírextra
10. A célnak megfelelő hely

Olyan terepen keress, ahol a neked tetsző nők leledzenek. Ahol nyugodt körülmények között lehet beszélgetni, és ahol nem kell élre menő küzdelmet folytatnod férfitársaiddal sem. Mondjuk a helyi edzőterem jóga csoportja? Hétvégi művészeti kiállítás? Ha egy kicsit körülnézel, rájössz, mennyi hely van, amire a férfiak többsége nem is gondol…

9. Csak nyugi!

Megvan a kiszemelt? Na, akkor most nehogy letámadd! Kicsit figyelgesd, hogy vevő-e a társaságra, milyenek a testi jelzései, vajon jól érzi-e magát? Majd, ha elkaptad a tekinteté, várj a reakciójára. Egy szemvillanás, és tudni fogod, hogy van-e esélyed.

8. Előkészület

Mielőtt kiejted előtte az első szót, nem árt fejben végig gondolnod a mondanivalódat. Hidd el, jobban jársz, ha előre lepörgeted magadban a kérdéseket, a lehetséges válaszokat. Persze, a spontaneitás is fontos, de ha nem ilyen alkat vagy, inkább menj biztosra! Így csak időt nyersz, hogy ne hordj össze mindenfélét, hanem megmutathasd a valódi személyiségedet.

7. Hatásos kezdés

Leginkább a klubokban, bárokban jellemző az úgynevezett csajozós duma. Legyen inkább kevésbé frappáns, mint valami cikis sablonszöveg. Próbáld ki a következőt: „Mind a hét barátom téged szúrt ki ma este, de csak én mertem ide jönni, hogy elmondjam, milyen gyönyörű vagy!” Vagy egy másik: „Kérdezhetek tőled valamit? Szingli vagy?” Erre biztos megkérdezi, miért. Mire te: „Mert ha igen, akkor nem lehet kifogásod ellene, hogy megigyál velem egy csésze kávét.”

6. 65km/h

Meg fogsz lepődni, mert tényleg működik! Ha a melletted lévő autóban egy csinos nő ül, csapj le rá! Közepes tempóban menj mellette, miközben felmutatod a telefonszámodat egy cetlin. Ha sikerült, kérd el az övét. Gyakorold a szájról olvasást!

5. Beszélj csak!

A nők szeretik, ha kikérik a véleményüket. Miért ne kezdhetnéd ezzel? Kérdj tanácsot tőle, így:” Van egy dolog, amivel nem tudok mit kezdeni. A barátaimmal már beszéltem róla, de kíváncsi lennék egy nő véleményére is! Arra készülj, hogy ha egy nő-férfi problémáról faggatod, jó ideig eltart majd!

4. E-mail, SMS

Alig használja valaki ezt a módszert, pedig életképes. Miután 2 percre találkoztál a nővel, lépj le. Mondjuk, mert megígérted valakinek, hogy elkíséred valahova. Búcsúzóul pedig: „Tényleg, van e-mail címed? Szuper, és megkapom? Kapj elő egy cetlit, és nyomd a kezébe. Miközben ír, tedd hozzá: „Esetleg még a telefonszámodat is…”

3. Hobbi, amit szeretnek

Vágj bele a tánctanulásba, vagy fogadj tanítványokat valamiben, amihez nagyon értesz! Ha biztosra akarsz menni, egy barátodat is vidd magaddal, aki közben meggyőzi a kiszemeltedet, hogy te vagy álmai férfija!

2. Rámenősen?

Ha a 4-es tipp nem jön be, mert mondjuk nincs e-mail címe, akkor mindenképp kérd el a telefonszámát! Ellenkezik? Nyugodtan légy rámenős: „Írd csak le, ebből nem lehet baj!”

1. Véletlen beszélgetés

Az egyik legegyszerűbb módszer, ha beszélgetsz egy haveroddal, persze úgy, hogy ő is hallja! Valamiről, aminek nem tud ellenállni. Például: „Szerintem titokban mindenki csinálja!” Ha elég karakán, nem bírja ki, hogy ne kérdezzen vissza.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását