2024. május 3. - Tímea, Irma

A meztelenkedő popsztár ügye a sutba került

Nem emel vádat az ügyészség Kuszanagi Cujosi (Tsuyoshi Kusanagi) japán popsztár ellen, aki pedig a közszeméremsértés súlyos vétségét követte el azzal, hogy részegen anyaszült meztelenre vetkőzött egy tokiói parkban.
2009. május 1. péntek 19:47 - HírExtra
Pedig a 34 éves énekes-színészt akár 6 hónap börtönnel és 3 ezer dolláros sújthatták volna, ha a bíróság bűnösnek mondja ki. Az ügyészség azonban elegendőnek találta, hogy a SMAP fiúegyüttes tagja nyilvánosan bocsánatot kért a történtekért és egyéb vezeklést szabott ki önmagára.

A televízióban is élőben közvetített sajtókonferenciáján a tv-sztár Kuszanagi elismerte, hogy túl sok rizsbort és sört ivott, mielőtt a parkba ment, s azt mondta, fogalma sincs, miért vetkőzött meztelenre. Megkövette a közvéleményt és bejelentette, hogy önkéntes vezeklésként meghatározatlan ideig tartózkodik a nyilvános szerepléstől.

A Japánban, sőt Koreában is nagyon népszerű sztárra kora hajnalban részegen, a fűben ülve, anyaszült meztelenül találtak rá az egyik tokiói parkban, miközben ruhái gondosan összehajtogatva ott voltak mellette. A címlapsztorivá vált incidens nyomán szponzorok vonták meg támogatásukat az énekestől, míg tv-állomások törölték őt programjukból.

A bűnbe esett "törékeny" sztárral való kemény bánásmód ugyanakkor sokak szimpátiáját is kiváltotta, főleg azután, hogy könnyek között kért bocsánatot a történtekért. Egy rajongója támadással fenyegette meg az illetékes rendőrőrsöt, amelynek tagjai pokrócba bugyolálva az őrszobára vitték a pucér sztárt.

Az erősen ittas popsztár eleinte nem értette, hogy mit akarnak tőle a rendőrök, s hozzájuk intézett kérdése, miszerint "mi a rossz a meztelenségben?", már-már szállóigévé vált, legalábbis egy élelmes kereskedő ezzel a felirattal árul pólót, amelyet visznek, mint a cukrot.

A koreaiul is folyékonyan beszélő Kuszanagi karrierje 1991-ben kezdődött az öttagú SMAP fiúbandában, amely azóta is uralja a japán popzene világát; az előadó számos tv-sorozatban és filmben is szerepet kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását