2024. április 20. - Tivadar

Mentősöket támadtak meg

Megtámadták a mentőautót vezető sofőrt, majd kiszúrták a jármű mindegyik kerekét Szigethalmon - közölte a Samaritanus mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kedden az MTI-vel.
2009. április 28. kedd 20:32 - HírExtra
A társaság mentőautója hétfő este Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladt, ezért a mögötte lévő személyautó sofőrje agresszívan, dudálva, villogva próbálta megelőzni a mentőt - mondta Dávid Ferenc. Miután az előzés sikerült, a személyautó sofőrje számon kérte a mentő vezetőjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször arcon ütötte a mentőst.

Az esetről értesítették a rendőrséget, akik előállították a három támadót. Amíg a mentősök a rendőrség épületében voltak, ismeretlenek kiszúrták a mentőautó mindegyik kerekét, így azt autómentővel kellett elszállítani - számolt be Dávid Ferenc.

Elmondása szerint a szolgálatnak mintegy 60-80 ezer forint kára keletkezett.Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy csoportos garázdaság miatt állították elő a három huszonéves fiatalt, a jármű megrongálása miatt pedig ismeretlen tettes ellen nyomoznak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nedudgi
2009. május 1. 11:36
Előzőzőt javítással folytatva és befejezve: Agyalágyult, tornából korábban felmentett és tehenet is csak árucsomagláson látott, netálán "alulról medvásárolt" ombucmanok kiszűrésével! Mert közelről sem életszerű amit képviselnek. Látta valaki pl. azt a házat, palotát amelyik közelében legutóbb egy vezetői jogosítvány nélküli idióta után kellett lőni? Hozzátéve, hogy ott sem előzmények nélküli a történet?
nedudgi
2009. május 1. 11:27
Az ilyen embereknek, konkrétan ebben az esetben ezeknek az útonállóknak ez csak egy a felszínen megjelenő súlyos cselekedetük volt. Nem lenne szabad az eddigi életvitelük feltárásától eltekinteni, illetve annak, hogy hogyan és miből élnek? Nyilvánvaló, hogy kapcsolatrendszerük feltárását is bűn/cinkosság lenne elfelejteni! Ilyen stílusban élőkről tartja a közfelfogás, hogy ránézésre is bátran ki lehetne rájuk szabni néhány év elzárást. A körültekintően kiterjesztett nyomozások eredményei lassan összeérhetnének. Központosított nyilvántartás(aspeciális softverekkel segítve), újlenyomatokkal, közterületi kamerázás sűrítésével, APEH bevonásával, stb. Agyalágyulttornából korábban felmentett és tehenet is csak árúcsomagoláson látottombucmanok
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását