2024. május 20. - Bernát, Felícia

Sokkoló titok! Homokos a sztárénekes férje!

Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale 13 éve élnek együtt, ám a férfi múltja megdöbbentő titkot rejt.
2009. április 27. hétfő 11:59 - HírExtra
Tizenhárom éve él házasságban a sztárénekes Gwen Stefani férjével, Gavinnel. A párnak két fiúgyermeke is született, sőt Gvannek előző házasságából a Pearl Lowe nevű szintén énekes hölgytől 1989-ben lánya is született. Most mégis olyan részletek láttak napvilágot, amiből kiderült a férfi saját nemét részesíti előnyben.

Gavin Rossdaleről már korábban is felröppentek a pletykák, hogy jobban vonzódik a szőrös férfiakhoz, mint domborulatokkal rendelkező nőkhöz. A bevállaltan meleg Boy George életrajzi könyvében már megpendítette, hogy Gavin bizony Marilynnel futott a nyolcvanas években. Ezt Boy George azért írhatta így le, mert ő is gyakori vendég volt Marilyn ágyának tájékán.

Most a transzvesztita Marilyn maga ismerte be, hogy élete nagy szerelme volt Gavin. Az In Touch nevű magazinnak adott interjújában azt is elárulta, tíz évébe került mire feldolgozta a szakítást.

Marilyn elmondta, azért tartották titokban a kapcsolatot, mert akkoriban kezdett bejönni Gavin zenekara, és nem akarták, hogy a karrierje e románc miatt fulladjon ki. Öt évig éltek együtt, de Marilyn számára ez legalább negyvennek tűnt, mivel, mint mondta „rendkívül tartalmas volt.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását