2024. március 29. - Auguszta

Kim Basinger, hűha...

Kim Basinger, az eddigi szexistennő immáron nagyon megvénült, és már plasztikai műtétek sem voltak képesek visszavarázsolni régi küllemét. Így a filmekben már csak anya-szerepekre kárhoztatják.
2010. április 16. péntek 12:59 - HírExtra
A mindenkivel félrelépő Kimnek Alec Baldwinnel is tönkrement a házassága - igaz itt nem a magánéletével volt a probléma, hanem azzal hogy míg ő sikert sikerre halmozott, férje rettentő mód lecsúszott, és féltékeny lett rá. végül 2001-ben elváltak, de lányukért a mai napig pereskednek. Aztán Kim is megöregedett, így csak anya-szerepeket, kapott, amibe nehéz volt átszoknia a csábító démonból.

- Kim nem akart anyát játszani, ő nem ehhez volt szokva, hanem ahhoz, hogy ő a csábító, a démon, képtelen volt megemészteni, hogy ez megváltozott - mondta Basinger egyik barátja a People-nek, aki szerint ennek hatására ismét kiújult Kim pánikbetegsége és agorafóbiája is, mely miatt az elmúlt években kétszer is a házába kényszerült fél-fél évre. Kim gyermekkora óta küzdött a betegséggel, ám hosszú ideig sikerült azt legyőznie, a válás, és az öregedés viszont ismét felszínre a hozta a démonjait.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását