2024. május 14. - Bonifác

Jánosik Kft: évi több mint tíz millió képzésre, átképzésre

A takarítónőtől a felső vezetőig, évek óta, szinte valamennyi munkatárs részére kötelező a képzés és továbbképzés a Jánosik és Társai Kft-nél. A több száz főt foglalkoztató s a takarítási ágazatban piacvezetőnek számító cég nagy figyelmet fordít arra, hogy kollégái mindig naprakész tudással rendelkezzenek.
2009. április 27. hétfő 07:53 - HírExtra

Mivel a cég szinte valamennyi takarító eszközét, a tisztítószerektől a gépekig, külföldről szerzi be, azoknak, akik ezen a területen dolgoznak - csaknem ötven alkalmazottnak- lehetőségük van angol nyelv tanulásra. Ám mivel a takarítás is szakma lett, mégpedig az Országos Közoktatási Jegyzékben szereplő szakma, így a társaság költségén egyre nagyobb arányban képeznek szakképzett takarítónőket valamint a többi ágazatnál könnyű- és nehézgépkezelő, emelőgép, ügyintézői, stb. képzésen és továbbképzésen vesznek részt a cég alkalmazottai. Mint azt Jánosik Lajos tulajdonos igazgató elmondta, a Kft. teljes összegben támogatja a vezetők képzését, így műszaki ellenőri, facility manager, sőt a jogi egyetemi képzést is.

Forrás: Pont Ez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását