2024. május 17. - Paszkál

Nyolcvanmilliós drogfogás

Mintegy nyolcvanmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök Szolnok megyében csaknem négy hónapos nyomozás eredményeképpen – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.
2009. április 24. péntek 19:47 - HírExtra
Szabó Zita közölte, tavaly december 30-án egy rutinszerű közúti ellenőrzés során egy szolnoki férfi autójában kétszáznegyven extasy tablettát találtak a rendőrök. A tanúk és a bizonyítékok felkutatása után a szálak Pest megyei elkövetőkhöz vezettek, akiket ez év március 30-án egy összehangolt akció során sikerült előállítani. Az ügyben ugyancsak alaposan gyanúsítható öt ember jelenleg is előzetes letartóztatásban van, közülük többen büntetett előéletűek. Egyikük ellen egy korábbi ügy miatt most is folyik büntetőeljárás kábítószerrel való visszaélés miatt.

A rajtaütést követő házkutatások közben további jelentős mennyiségű kábítószer is előkerült. Összesen 43 ezer extasy tablettát és hat kiló speed port találtak és foglaltak le a rendőrök mintegy 80 millió forint értékben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását