2024. május 20. - Bernát, Felícia

Amitől az SZDSZ is tartott

Bekövetkezett, amitől az SZDSZ tartott, rendkívül olcsón adta el a XIII. kerületi MSZP-többség a csütörtöki versenytárgyaláson, amelyen csak egy pályázó volt, a városrész egyik értékes ingatlanát az Ipoly utcában - nyilatkozta Szabadai Viktor az MTI-nek.
2009. április 23. csütörtök 12:10 - HírExtra
Az SZDSZ kerületi elnöke, fővárosi képviselője elmondta, szomorúnak tartják, hogy bár az április 21-i, rendkívüli testületi ülésen mindenki tudta: csak egy pályázó lesz a versenytárgyaláson, mégsem módosítottak az eladási feltételeken. Így a lehető legrosszabb áron, a legrosszabb pillanatban adták el a Dunához és a Szent István parkhoz egyaránt alig 100 méterre lévő ingatlant.

A 2.859 négyzetméteres telket 115 ezer forintos négyzetméteráron szerezte meg egyetlen jelentkező. A vevő a 330 millió forintos vételárból rövidesen visszakap 160 millió forintot. Az önkormányzat ugyanis megállapodott a vevővel, hogy az általa építendő ingatlant, orvosi rendelőt 400 ezer forint négyzetméteráron megveszi majd tőle a kerület - jegyezte meg.

A politikus közölte, jelenleg egyetlen szakértő sem mondja azt, hogy a mai piaci környezetben, ilyen áron el kell adni egy ilyen értékes ingatlant.
Az MTI keresi az ügyben a XIII. kerületi önkormányzatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását