2024. május 19. - Ivó, Milán

Munkásokra lőtt az idős férfi

Két munkás könnyebben megsérült, amikor légpuskával lövöldözött egy idős ember Szentendrén csütörtökön, majd bezárkózott házába; a rendőrök most a helyszínen próbálnak tárgyalni vele - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
2009. április 16. csütörtök 13:55 - HírExtra
A Berek utcában egy közelben lévő építkezés munkásaira adott le több lövést a férfi kora délután. Egyelőre nem tudni, milyen okból. A lövöldözés következtében két munkás könnyebb hámsérülést szenvedett. Miután társaik észlelték, hogy honnan jönnek a lövések, az idős embert elkapták és elvették puskáját. Ezek után a férfi visszament a házába, ahol feltehetően egyedül tartózkodik, és magára zárta a kaput - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Hozzátette: a kiérkező rendőrök most tárgyalással próbálják rávenni, hogy önként adja meg magát, és engedje be őket. Időközben a tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását