2024. június 18. - Arnold, Levente

Mégis van gáz a kórházakban

Zavartalan a gázszolgáltatás a HospInvest által működtetett hatvani és egri kórházban - tájékoztatta kedden az MTI-t a társaság észak-magyarországi régióigazgatója.
2009. április 14. kedd 11:37 - HírExtra
Kosztura László későbbi időpontra ígért bővebb tájékoztatást.

Győrősi Pál, a Tigáz szóvivőjének korábbi közlése szerint az ügy előzménye, hogy 2009-ben a HospInvest még nem fizetett gázszámlát, ezért tárgyalni kezdtek. Ennek az volt az alapfeltétele, hogy az áprilisi számlát befizetik.

Ennek megfelelően a HospInvest az áprilisi számlát kifizette, azonban a megállapodás szerint keddig a fennmaradó tartozása egy részét is ki kell fizetnie a társaságnak.

Kollányi Gábor, a HospInvest elnöke ugyancsak hétfőn arról tájékoztatott, hogy a Tigáz az április havi tervezett gázfogyasztás árát előre kérte, s ezt a 13 millió forintos összeget a szolgáltató számára kifizették.

A HospInvest Zrt. április 3-án kért csődvédelmet, azt követően, hogy a CIB bank több mint egymilliárd forintot emelt le a számlájáról a cégnek nyújtott hitelek ellentételezéseként.
A társaság egyébként 5 kórházat és 4 rendelőintézetet működtet országszerte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását