2020. szeptember 28. - Vencel

Még mindig nincs meg a bakonyi néni

Változatlanul nagy erőkkel keresik vasárnap is a bakonyi erdőkben azt a 82 éves nénit, aki még pénteken tűnt el Farkasgyepű községből - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
2009. április 12. vasárnap 16:23 - HírExtra
A rendőrség és a tűzoltóság az elmúlt éjszaka is megállás nélkül kutatott az eltűnt idős ember után a bakonyi települést övező erdőkben - mondta Bankó Magdolna. Tájékoztatása szerint a néni még péntek reggel ment el otthonról, hogy gyógynövényeket gyűjtsön az erdőben, ám mivel estig sem tért haza, a lánya bejelentette az eltűnését.

Szombaton dél óta részt vesz a kutatásban a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat is - tíz szakemberrel és hét speciálisan kiképzett kutyával -, de bekapcsolódtak a keresésbe a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai is.

A keresést lassítja a nehéz terep; a sűrű erdő, a sok patak és számos szakadék - mondta Balázs László, a Pest megyei mentők vezetője az MTI-nek, hozzátéve, hogy összesen legalább 40-50 ember keresi az asszonyt. Vasárnap délelőtt helikopterről is átvizsgálták a hatalmas erdőterületet - tette hozzá.

Közlése szerint az erdei tónál a vasárnapra tervezett búváros keresést hétfőre halasztották. Reménykednek ugyanis abban, hogy előkerül a néni, s talán még felesleges a költséges kutakodás a tóban. A tó búvárokkal való átvizsgáltatása az utolsó lehetőségnek számít. A hozzátartozók véleménye szerint az idős néni szeretett kijárni az erdei tóhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását