2024. április 19. - Emma

Kustánczi Lia őszintén vallott a szexről!

Lia nem szereti az egyéjszakás kalandokat, a különleges helyszíneket azonban nem veti meg, és lassan már családot is szeretne alapítani. Még többet árult el magáról a HírExtrának!
2009. április 12. vasárnap 16:30 - Kővári Adrienn
A HírExtra felkereste Kustánczi Lia playematet, hogy meséljen nekünk a szexuális szokásairól. Kérdeztük az egyéjszakás kalandokról, extrém helyszínekről, de boldogan mesélt jövőbeni terveiről is. A HírExtra olvasói azt is megtudhatják, hogy hány gyermeket szeretne majd a szépséges modell.

Mit gondolsz az egyéjszakás kalandokról?

Az egyéjszakás kalandokat annyira nem részesítem előnyben. Szerintem ahhoz, hogy egy nő jó szexuális együttlétet tudjon létesíteni valakivel nem elég öt perc. Rá kell érezni a másikra. Lehet, hogy külsőleg tetszik valaki, de ha egy pár randi után rájövök, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor nem jósolok a kapcsolatnak nagy jövőt. Ez szerintem teljesen meg tudja gátolni, hogy szexuális kalandunk, élményük legyen a jövőben. Viszont egy kapcsolatnak az egyik alapköve mindenképp a szexuális együttlét. Ha ez nem működik, a kapcsolat sem fog.



Mi történik akkor, ha egy férfi tényleg nagyon tetszik neked, s eltölthetnél vele egy egész éjszakát?

Annyira nem tartom valószínűnek, hogy belemennék egy ilyen szituációba, mert én jobban félek attól, hogy valamilyen betegséget elkapok. Nekem ezek az egyéjszakás kalandok nem igazán jönnek be. Annyi önuralmam van, hogy mérlegelni tudjam, mi a fontosabb számomra, még akkor is, ha valaki nagyon tetszik külsőleg. Sokkal fontosabb az, hogy ne legyen a jövőben problémám, nehogy beteg legyek. Nem is értem, hogy mi ebben a jó, mert még sosem voltam ilyen szituációban.

Azt sem tartod jónak, ha valaki gyakran váltogatja a partnereit?

Igazából nem. Úgy gondolom, hogy egyszer élünk, mindenki azt csináljon, amihez kedve van, ami meg tudja színesíteni a mindennapjait, de normális kereteken és határokon belül, észszerűen. Annak nem látom értelmét, hogy naponta, vagy hetente két-három pasival együtt legyen egy nő. Ha mégis így van, akkor szintén oda kell figyelni, hogy nehogy valami bajunk essen, hogy majd babát tudjunk szülni, és még sorolhatnám. Természetesen, ha valaki odafigyel mindenre, akkor ezeket a betegségeket, veszélyeket ki lehet küszöbölni, de én ennél félősebb vagyok.



Sajnos nem mindenki ilyen. Sok olyan nő van, akik nem tudnak megmaradni egy férfi mellett.

Én inkább úgy mondanám, hogy sok férfi van, aki nem tud megmaradni egy nő mellett. Ez egy olyan dolog, amit oda-vissza ütögethetünk. Minden mögött ok-okozati összefüggések vannak, akkor is, ha a nőt megcsalják, de akkor is, ha a férfit.

Látom, hogy a szerelem nagyon fontos a számodra.


Igen, nekem nagyon fontos. Már nagyon szeretnék nyugodt, családias életet élni, szeretném harminc éves koromban a kisbabámat már a karomban tartani. Ahhoz még van durván négy évem, de mindenképp szeretnék addigra a párommal együtt élni. Nekem nagyon fontos az, hogy a rohanó életvitelem mellett az otthoni harmónia meglegyen. Nem erőltetem azt, ami nem megy, úgy érzem felnőttem már ehhez a feladathoz. Természetesen én is sok hibát követtem el, amíg tinédzser voltam. Évről-évre változik az ember, a gondolkodásmódja és az értékrendje is. Én most érzem azt, hogy abszolút normálisan és észszerűen készen állok arra, hogy úgy keressem a páromat, hogy majd ő legyen a férjem.

Akkor először stabil kapcsolat, esküvő majd gyerekek…


Pontosan. Mindenképp nagyon nagy lagzit szeretnék. Abszolút család centrikus vagyok, nem rettegek attól, hogy "Úristen, el fogok hízni", vagy ehhez hasonlók. Szeretnék minimum két gyerkőcöt, családi házat, nagy kutyát. Imádok főzni, és szeretek otthon lenni.



Mit gondolsz az extrém helyszínekről?

Szerintem a tengerpart az egy meghatározó élmény bármelyik nő életében, amire szívesen gondol vissza. Általában nyaralások során jár ilyen helyeken az ember, ami csak növeli az élmény szépségét. A kocsi is olyan helyszín a szeretkezésben, amit már szinte minden nő kipróbált. Főleg amikor fiatal volt, és még tiltották a szülők bizonyos dolgoktól, és szituációktól. De nagyon romantikus tud lenni az is, amikor egy pár már hosszabb ideje együtt van, és a férj, vagy a barát küld egy levelet a lány munkahelyére, vagy csak a kocsijára rárakja egy kis borítékban, hogy délután négykor itt és itt várlak. Ilyenkor egy hotelben, vagy egy wellness szállodában lehetne megtartani a romantikus együttlétet. Akár egy délutánt, vagy egy hétvégét is eltölthetnek ott. Ez már teljesen csak a fantázia kérdése.

Vannak olyan helyzetek, amit nem kedvelsz?


Nagyon nem tudom magamról elképzelni, hogy repülőn szeretkezzek, vagy bármi ehhez hasonló helyen. Én a szeretkezést, vagyis a szexualitást olyan ajándéknak tartom az élettől, amit meg kell becsülni. Egy repülőn, össze-vissza kapkodva kényelmetlenül, meg bestresszelve szerintem teljesen elveszti a lényegét.

Így zárult a beszélgetés Liával, akiről ma is megtudtunk valami újat. Mivel most éppen nincsen partnere, reméljük, hogy mihamarabb megtalálja az igazit.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását