2024. május 9. - Gergely

Mindent a hírnévért? Vetkőző lány a jéghideg Balatonban!

Amikor mindent megtenne az ember egy cseppnyi hírnévért, akkor történik meg, hogy egy névtelen modell lány levetkőzik a jéghideg Balaton vízében.
2009. április 10. péntek 14:59 - HírExtra
Kitti a vízben. Hogy ő kicsoda? Rusznák Kitti. Ha még így sem lenne ismerős, ami könnyen előfordulhat, akkor hozzátesszük, hogy ő egy tolnai modell lány, tizenkilenc éves, még csak nem rég kezdte a fotózást. Ami valljuk be, látszik is rajta, legalábbis azon képek alapján, amik a Bors című napilapban jelentek meg.

Hogy miért is került most ennyire a középpontba? Ő volt az első ember, aki megmártózott a Balatonban. Mindent a hírnévért…

A víz csak nyolc fokos volt, a járókelők furcsán is nézték a fiatal lányt, hogy miért pancsikol a jég hideg vízben, ráadásul még fotózzák is. Csak nem egy híres sztár? Merülhetett fel sokakban a kérdés. Nem, nem erről van szó. Ő csak szeretne népszerű lenni.

Nem is kellett kétszer mondani Kittinek, hogy bikinire vetkőzzön, és megmártózott az Aranyparton, a még mindig nyolc fokos vízben. Hogy ő erről mit gondolt?

- Néhány hónapja modellkedem csak, ez volt a második fotózásom. Imádom a Balatont, és már alig várom, hogy végre csobbanhassak. Az első fotózásom is jól sikerült, akkor az ókori Egyiptom díszletei között kaptak le. – árulta el Kitty a napilapnak.

Elmondása szerint csak először volt nagyon hideg a víz, de utána már megszokta. Olyannyira, hogy többször is megmártózott benne. Egy rövidke cikkért, mindent…

Az első fotózása az egyiptomi díszletben sem mondható túl jól sikerültnek. Eleve tizenkilenc évesen már késő elkezdeni a modellkedést, ami látszik is rajta. Tehetsége sincsen sok, arca semmitmondó, pózolni nem tud. Egy C kategóriás modellnek még csak-csak elmenne, de sokkal többre ne számítson. Kivéve, ha valami olyat kell tennie, amihez nem feltétlenül szükséges a nem létező tehetsége...
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Rusznák Kitti
2009. április 14. 20:40
Nem értem, egy cikk miatt miért kell ilyen cikket írni? főleg ha egy senki vagyok akkor ti miért foglalkoztok velem? és nem mindegy nektek hogy ki mikor mit kezd el , és megsúgok valamit, te sem profi ként kezdted kedves cikk-író, sőt ha annyira lennél valaki akkor nem egy hírportálnál írogatnál , főleg nem egy ilyennél amiből vagy ezer van , hanem valamelyik napi-heti-havilapnál, és kíváncsi lennék hogy milyen alapon minősítesz le, kategorizálsz?értesz te valamit a fotókhoz, ehhez az egészhez? De hát mindent egy cikkért, írni kell nincs mese , hiszen ezért kapod a pénzt...
Nem baj , én ebből csak hasznot húzok, legalább forog a nevem ...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását