2024. május 4. - Mónika, Flórián

A sztárpár esküvői botránya

Most Kate Hudsonon és Owen Wilsonon van a sor, hogy kimondják a végső búcsút. Most épp az esküvőn sikerült összeveszniük - egyikük szeretné, míg a másikuk kevésbé.
2009. április 10. péntek 19:59 - Kővári Adrienn
Hollywoodban már senki sem normális. Úgy látszik tavasszal minden pár szakítani akar kivéve, Paris Hiltonékat, akik házasodni szeretnének.

Hogy kik a legújabb szakítók a héten? Nem más, mint Kate Hudson és Owen Wilson. Ők is azok közé tartoznak, akik egyik nap még jóban vannak, és szerelmesek, majd hirtelen másnap kimondják, hogy legyen örökre vége.

A mostani összeveszés oka állítólag az volt, hogy Owen Wilson megkérte Kate kezét, de ő nemet mondott. Források szerint, még nincsen felkészülve rá. Nem csoda, hogy ezen kiakadt Owen Wilson, hiszen már a negyedik x-et tapossa, érthető, hogy szeretne mihamarabb megállapodni.

A Star magazin megkérdezte a páros egyik közeli barátját, hogy mit tud erről az esetről. Ő csak az esküvő részleteiről fecsegett. Elárulta, hogy a szerelmesek többé nem szeretnének elszakadni egymástól, s hogy idén júniusra tervezik az esküvőt. Egyedül a helyszínben nem biztosak még. Vagy a mama, Goldie Hawn otthonában tartanák Aspenben, vagy Hawaii-on, ami meg Owenhez köthető. Az is biztos, hogy egy nagyon családias, szűk körű szertartásra lehet majd számítani.

Nem is akar házasodni...


A baj csak az, hogy Kate azt nyilatkozta egy interjúban, hogy a házasság többé már nem fontos neki. Nem akar cinikusnak tűnni, de sokkal fontosabbnak tartja a szerelmet, mintsem a papírt.

Ami érthető is, hiszen Kate egyszer már volt házas, előző férjétől gyermeke is született. Állítólag az a kapcsolata pontosan Owen Wilson miatt ment tönkre, ugyanis megcsalta vele a férjét.

2007-ben már szakított a sztárpáros, ami csúnyára sikeredett, ugyanis Owen akkor megpróbált öngyilkos lenni. Hamar kibékültek, és akkor jegyezte el Kate Hudsont. Lassan ő is betölti a harmincat, igazán adhatna még egy esélyt ennek a szegény, hősszerelmes férfinak.

Reméljük a mostani szakítás nem fog ilyen drasztikus véget érni, és hamar kibékülnek. Mondjuk az is teljesen érthető, hogy Owen kiakadt, hiszen több mint egy éve, hogy eljegyezte Katet, aki még mindig nem készült fel a házasságra, s közben olyanokat nyilatkozik, hogy nem is szeretne megállapodni.

Kicsit úgy tűnik, hogy hülyíti szegény Owen Wilsont, aki úgy tűnik most megelégelte. Bár arról nincsen értesülésünk, hogy ki szakított kivel.
Forrás: celebritymania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását