2024. május 3. - Tímea, Irma

Megverte szerelmét, mégsem tartja magát bűnösnek

Már hónapok óta húzódik a Rihanna - Chris Brown ügy, és még mindig nincsen vége. Hétfőn összeült a bíróság, de április végére is beiktattak már egy tárgyalást.
2009. április 8. szerda 07:59 - Kővári Adrienn
Hétfőn zajlott Chris Brown második bírósági tárgyalása, ahol azt vallotta magáról, hogy nem bűnös egyik vádpontban sem. Egyrészt azért állt a bíróság elé, mert súlyosan bántalmazta barátnőjét, Rihannat, másrészt életveszélyesen meg is fenyegette. Elmondása szerint ő akkor sem bűnös.

Egyszerű, fekete pulóverben jelent meg a bíróságon, visszafogottnak látszott, és olyannak, aki mindent megbánt. De, hogy nem bűnös? Édesanyja kísérte el a tárgyalásra, aki eléggé ideges volt, de próbált nyugalmat erőltetni magára. Nem csoda, hogy ennyire zaklatott volt a szegény anyuka, hiszen legrosszabb esetben, Chrisnek négy év és nyolc hónap börtönbüntetéssel kell szembe néznie.

"Nem vagyok bűnös"

Amikor a bírónő megkérdezte az énekest, akkor vallotta azt nagyon egyszerűen, és tömören, hogy „Nem vagyok bűnös.” Ezen a teremben ülök is meglepődtek, legközelebb április 29-én fog összeülni a bíróság.

A fiú ügyvédje, Mark Geragos szerint túlságosan felfújják az ügyet, és nagy nyilvánosságot kap, miközben még a kellő számú bizonyíték sincsen meg.

A lány inkább nyaral

Rihanna természetesen nem jelent meg, sőt annyira messzire utazott, hogy egyenesen szülőhazájáig, Barbadossig meg sem állt. Most ott pihen családja körében. Információk szerint nem szeretne részt venni az ítéletben, csak teszi a dolgát, s elvileg nagyon jól van.

Egy forrás szerint a pár csak egy rövid időre szakított, de továbbra is tartják a kapcsolatot. Hogy ebből mi igaz, nehéz átlátni, mivel konkrét szakításról is volt már szó, ráadásul Rihanna egy másik férfi karjaiban bulizott egyik este.

Jobban tennék, ha soha többé nem állnának még csak szóba sem egymással, mert egy ilyen szedett-vedett kapcsolatból már semmi jó sem sülhet ki. Jelenleg Chris, amikor nem a bíróságra jár, akkor kosarazik, albumot készít, csajozni elvileg nem csajozik. Mondjuk az is igaz, hogy ki lenne az a lány, aki így hirtelen a férfi karjaiba ugrana, de mivel egy énekesről van szó, biztos sok rajongója szívesen venné Chris közeledését. Még akkor is, ha megverte barátnőjét, és még mindig a bíróságra jár miatta.

Többen is szeretnék mihamarabb lezárni ezt az ügyet, hiszen senkinek sem tesz jót, hogy már hónapok óta másról sem hallani csak a verekedős botrányról. Szinte biztos, hogy Chris Brownt úgysem fogják leültetni, így minden visszatérhet majd a rendes kerékvágásba. Az biztos, hogy az énekes soha többet nem emelhet kezet egy nőre sem, mert azonnal költözhet be a börtönbe.
Forrás: People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását