2024. május 12. - Pongrác

Edzői csiki-csuki

Werner Lorant, a dunaszerdahelyi DAC német futballedzője, aki múlt heti bántalmazása után beadta lemondását, a klub vezetőinek kérésére mégis tovább vezeti a csapatot - közölte szerdán a felvidek.ma szlovákiai magyar hírportál.
2009. április 8. szerda 09:52 - HírExtra
Az ősszel sikeredzőként elkönyvelt trénert a feldühödött szurkolók a pénteki, Nyitra elleni vesztes meccs után támadták meg.

Khashayar Mohseni klubelnök hosszabb beszélgetést folytatott a szakemberrel, és biztosította őt a vezetőség támogatásáról. Lorant ennek alapján visszavonta lemondását, és a kedd esti edzést már újra ő vezette - közölték Dunaszerdahelyen. Távozási szándékának legfőbb oka az volt, hogy egy szurkoló megütötte.

A dunaszerdahelyi klub sajtónyilatkozatban ítélte el a pénteki rendbontást."Az FK DAC 1904 vezetése a DAC stadionjánál pénteken történt események kapcsán kijelenti, hogy teljes mértékben elhatárolódik azoktól a szurkolóktól, akik a csapat teljesítményével való elégedetlenségüket agresszív viselkedéssel, Werner Lorant és egyes játékosok megtámadásával, valamint a klub és a város vagyonának megrongálásával hozták nyilvánosságra. A klubvezetés ezt a viselkedést felháborítónak és megengedhetetlennek tartja, ezért az FK DAC 1904 labdarúgóklub mindent el fog követni, hogy az ilyen embereket kizárja a stadionjából" - olvasható a DAC közleményében.

Lorant maradására reagálva a szurkolók egy része bojkottálni kívánja szerdán az Eperjes (Presov) elleni bajnoki mérkőzést. A dunaszerdahelyi csapat a hatodik, míg az eperjesiek a kilencedik helyen állnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását