2022. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz

Autós üldözés - nyertek a zsaruk

Nem állt meg a rendőrök jelzésére egy személyautó szerdán Balatonfüreden, sőt a vezető nagy gázt adott és elhajtott Balatonalmádi irányába; a rendőrök két kocsival üldözőbe vették a menekülőt - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
2009. április 8. szerda 18:23 - HírExtra
A füredi rendőrök értesítették a történtekről almádi kollégáikat, akik az észak-balatoni főutat keresztben elállták gépkocsikkal Balatonalmádinál. Amikor a száguldó autós ezt észlelte, megállt, kiugrott a járműből és elfutott - mondta Beleznay Ágnes.

Közlése szerint a rendőrök az autóban két fiatal utast, valamint rendkívül nagy mennyiségű 100 forintos érmét, cigarettát, italt és élelmiszert találtak.

Kihallgatásuk során a huszonéves fiatalemberek elmondták, hogy "betörésből érkeztek", illetve tartottak hazafelé Székesfehérvárra, ugyanis az elmúlt éjszaka feltörtek Körmend környékén egy kocsmát, valamint betörtek a zalacsécsi élelmiszerboltba.

A két székesfehérvári férfit a rendőrség őrizetbe vette, mindketten büntetett előéletűek. Társukat, az autót vezető és még szökésben lévő T. Bálintot a móri rendőrkapitányság már egy ideje körözi - tette hozzá a sajtóügyeletes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását