2024. április 26. - Ervin

Előzetesben a fiatal lány elrablói

Elrendelte előzetes letartóztatását az újfehértói lány elrablásával gyanúsított három férfinak a Nyíregyházi Városi Bíróság nyomozási bírája - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bírósági sajtószóvivő kedden az MTI-t.
2009. április 7. kedd 17:32 - HírExtra
A végzés indokolása szerint a gyanúsítottak még április 4-én, éjjel 2 és 3 óra között egyikük lakására vitték a 17 éves lányt, akitől telefonját elvették, s a lakásból nem engedték ki. A lányt a rendőrök szabadították ki a lakásból - mondta Nyakó Zsuzsanna elnökhelyettes.

Hozzátette: az egyik férfi büntetett előéletű, őt a bíróság korábban garázdaság vétsége miatt pénzbüntetésre ítélte. A szóvivő szerint az előzetes letartóztatásba helyezést az eljáró bíró a bűncselekmény tárgyi súlyára, törvényi fenyegetettségére tekintettel hozta meg, illetve tartani lehetett attól is, hogy szabadlábra kerülésük esetén a gyanúsítottak megszöknének, vagy elrejtőznének. Az ítélet nem jogerős, a végzés ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője még hétfőn az MTI-nek azt mondta, hogy a lány egy kocsmában ismerkedett össze a férfiakkal, akik akarata ellenére a lakásban tartották, és csak azután akarták elengedni, ha szexuális vágyaikat kielégíti. Alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az elkövetők valamilyen tudatmódosító szert adtak a lánynak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását