2024. április 26. - Ervin

Döbbenet! Demi Moore életet mentett!

Demi Moore amerikai színésző a Twitter ismertségi hálózat segítségével megakadályozta, hogy öngyilkosságot kövessen el egy kaliforniai nő.
2009. április 6. hétfő 07:24 - HírExtra
Ashton Kutcher, a színésznő férje számolt be erről szintén a Twitteren keresztül írt üzenetében. Mint írta, felesége értesítette a San José-i rendőrséget azután, hogy a nő öngyilkossági fenyegetéséről a hálózaton keresztül értesült.

A Twitter ismeretségi kapcsolati hálózat és mikroblog szolgáltatás, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rövid, maximum 140 karakter hosszúságú bejegyzéseket vagy üzeneteket, úgynevezett "tweet"-seket írjanak.

A San José-i rendőrség megerősítette, hogy több figyelmeztetést is kapott, és megtalálták az asszonyt, aki sértetlen. A nő, aki "@sandieguy" név alatt használja a szolgáltatást, azzal fenyegetőzött üzenetében: "Veszek egy nagy és éles kést. Fentről lefelé összevagdosom a keze, így nem fog soká tartani."

A kapcsolati hálózatot 670 ezren használják már azóta, hogy 2006-ban létrehozták. Egyre több híresség és politikus "tweetel", köztük Barack Obama amerikai elnök is használja, hogy üzeneteit eljutassa az amerikai polgárokhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását