2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gyorshír! Megválasztották Bajnait

Hivatalosan is az MSZP miniszterelnök-jelöltjévé választotta Bajnai Gordont a párt kongresszusa vasárnap - jelentette be Gyurcsány Ferenc, a posztjáról távozó kormányfő. Az MTI információja szerint a küldöttek 91 százaléka szavazott Bajnaira.
2009. április 5. vasárnap 13:46 - HírExtra
Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy Bajnai Gordont nagyon meggyőző többséggel választották jelöltté a küldöttek, pontos számokat azonban nem ismertetett.

Bajnai Gordon a bejelentés után megköszönte a küldöttöknek a lehetőséget, a felelősséget és a bizalmat, amelyre - mint fogalmazott - nagy szükség lesz.

"Az előttünk álló egy nagyon nehéz évben valahova támaszkodni kell. Amikor már nincs hova hátrálni, akkor a Ti bizalmatokra fogok majd támaszkodni" - mondta.Hivatalosan is az MSZP miniszterelnök-jelöltjévé választotta Bajnai Gordont a párt kongresszusa vasárnap - jelentette be Gyurcsány Ferenc, a posztjáról távozó kormányfő.

Bajnai Gordon a bejelentés után megköszönte a küldöttöknek a lehetőséget, a felelősséget és a bizalmat, amelyre - mint fogalmazott - nagy szükség lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását