2024. március 2. - Lujza

Kézbesítik a nyugdíjakat

A péntekre tervezett BKV-sztrájk idején a Magyar Posta zavartalanul kézbesíti a küldeményeket és az esedékes nyugdíjakat - tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.A közlemény kiemeli, hogy a Budapesten a legtöbb munkavállalót foglalkoztató Magyar Posta s
2008. április 16. szerda 19:37 - Hírextra
Mint írják, a közlekedési dolgozók munkabeszüntetése jelentős plusz feladatot ad a cégnek, de a társaság megszervezi a kollégák munkahelyekre szállítását.

A társaság vezetése azt is engedélyezi, hogy a gépkocsitulajdonos postások a társaság költségére, saját autójukkal jöjjenek dolgozni, továbbá a posta teljes járműparkját mozgósítja, hogy a postásokat eljuttassa a főváros egy-egy távolabbi pontjára.

A BKV-sztrájk ellenére a főváros valamennyi, összesen 1.358 kézbesítő járatán útnak indulnak majd a postások, míg a fővárosi postahelyek döntő többsége, több mint 130 posta nyitva lesz pénteken. Ezeknek a listája csütörtöktől megtalálható a társaság www.posta.hu internetes oldalán - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását