2024. május 12. - Pongrác

Hiába nyert a Szeged

Nem jutott be a férfi kézilabda KEK elődöntőjébe a Pick Szeged, mert bár a negyeddöntő szombati, hazai visszavágóján 31-26-ra legyőzte a német Nordhornt, a múlt vasárnap összeszedett kilencgólos hátrányt nem tudta ledolgozni.
2009. április 4. szombat 21:55 - HírExtra
Férfi KEK, negyeddöntő, visszavágó:
Pick Szeged-Nordhorn (német) 31-26 (15-13)
-------------------------------------------
Továbbjutott: a Nordhorn, 60-56-os összesítéssel

A múlt vasárnap elszenvedett 34-25-ös vereség után csekély esélye maradt a magyar alakulatnak arra, hogy kiharcolja az elődöntőbe kerülést. A szombati első félidő alapján ráadásul nem is változott jelentősen a helyzet, a Szeged ugyan többször vezetett, de kétgólosnál nagyobb előnyhöz egyszer sem tudott jutni, így harminc perc után még mindig hét találatnyi hátrányt kellett ledolgoznia.

A második félidő is hasonló forgatókönyv szerint alakult, a Szegednek csak a végén sikerült meglépnie, amikor a továbbjutás gyakorlatilag már eldőlt.

A Tisza-parti klub elnöksége ez után dönt arról, hogy Vladan Matic maradhat-e a vezetőedző. A szerb tréner az idegenbeli meccs után lemondott, de a játékosai kiálltak mellette, a vezetőség pedig elhalasztotta a végleges állásfoglalást. Matic szerint a szombati mérkőzésen jól küzdött a csapata a nagyon erős német együttes ellen, s a győzelemmel tisztességgel búcsúzott a sorozattól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását