2024. május 16. - Mózes, Botond

Nőni fog a határforgalom

Kisebb várakozás várható a hétvégén a röszkei határátkelőnél, hosszabb sorokra a jövő hét második felétől lehet számítani - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
2009. április 3. péntek 14:15 - HírExtra
Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a röszkei autópálya-határátkelőhelyen intenzív a forgalom a kilépő és a belépő oldalon, sor pénteken a déli órákig nem alakult ki. A hétvégén azonban a várakozási idő meghaladhatja a fél órát. Nagyobb torlódásokra a röszkei átkelőnél a húsvéti ünnepek közeledtével, valamint a szabadságok, iskolai szünetek kezdete miatt jövő csütörtöktől lehet számítani, a várakozási idő ezeken a napokon elérheti a két órát - közölte az alezredes.

A rendőrség ezért a külföldi állampolgároknak azt javasolja, hogy válasszák a tompai átkelőhelyet, amely az M5-ös autópályáról a soltvadkerti vagy a kiskunfélegyházi kijáratnál lehajtva csupán 5 kilométernyi kitérőt jelent. A magyar és szerb állampolgárok igénybe vehetik a tiszaszigeti átkelőt is, amely 8 és 16 óra között van nyitva.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását