2024. március 29. - Auguszta

Szóváltás a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetők között

Szóváltás alakult ki a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetők között pénteken, nem sokkal 18 óra előtt Budapesten, a Hollán Ernő utcában - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről.
2008. április 11. péntek 18:06 - Hírextra

A szélsőjobboldali tüntetők 20-30 fős, fekete ruhába öltözött csoportja ugyanis az antifasiszta demonstráció körülbelül 200 résztvevőjének a háta mögé került, itt a rendőrök nem álltak sorfalat.

Az előbbi csoportban feltűnt Budaházy György, a szélsőséges tüntetések ismert szereplője is. A rendőrök igyekeztek mielőbb felsorakozni a két tábor között, s többeket igazoltatnak, köztük Budaházy Györgyöt is.

A rendőrség a Hollán Ernő utcába és környékére bejelentett pénteki rendezvényen 3 személyt állított elő - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. április 11. 18:22
Ha jól emléxem, Budaházy pillanatnyilag is körözés alatt áll. Ezek szerint, az igazoltatás során sem ismerték fel, hiszen nem vették őrizetbe..... Egyébként, már nem először történik ugyanez. Valami nagyon büdös dolog van a rendőrség, és Budaházy kapcsolatában...
Nemtán, egy "régi szerelem" ?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását