2024. május 5. - Györgyi

Alföldi Róbert arccal zuhant a színpadra, csoda, hogy túlélte

Két méteres magasságból arccal esett a színpadra Alföldi Róbert a Koldusopera előadásán. A színművészt mentő vitte el a helyszínről.
2009. április 2. csütörtök 09:18 - HírExtra
Alföldi Bicska Maxit alakítja a Koldusopera című darabban, ám a keddi előadásban egy akasztási jelenetben súlyos balesetet szenvedett. Az őt rögzítő heveder elszakadt és Alföldi arccal csapódott a színpadra. Szinte csoda, hogy a saját lábán tudott kievickélni a színpadról, ám a tapsrendre már nem jött ki, elvitték a mentők.

Egy néző elmondása szerint Alföldi hatalmas csattanással ért földet, a közönség azt hitte, hogy vége szakadt az előadásnak, hiszen a színész egy percig teljesen mozdulatlanul feküdt, majd felállt és kiment a színről.

Rosta Mária a Társulat producere is jelen volt, ő kísérte Robit a kórházba. Mint elmondta a színész sérülései súlyosak: zúzódott a mellkasa, sérültek a lábai és a bordái is. A kórházi röntgen szerencsére törést nem mutatott ki, de ágynyugalomra van szüksége, erős fájdalmai vannak, fennáll egy esetleges agyrázkódás veszélye.

Alföldi
maga rendezte a darabot, az akasztási jelentet is beleértve. Szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta és nem történt súlyosabb baleset, ami a színpadon lévő vasszerkezetek miatt, akár  halálos kimenetelű is lehetett volna.

A Bárka Színház kivizsgálja az esetet, mivel ez munkahelyi balesetnek számít, ezért jegyzőkönyv felvételére is szükség volt.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását