2024. május 14. - Bonifác

Lánykereskedelem? Keleti Györgyi olasz börtönbe kerülhet?!

Keleti Györgyi, a volt szocialista honvédelmi miniszter Keleti György lánya ellen olasz hatóságok nyomoznak.
2009. április 1. szerda 11:59 - HírExtra
Prostituáltakat futtatott Keleti Györgyi Olaszországban – állítja az olasz nyomozó hatóság. A zsaruk szerint a magyar playmate nemcsak saját testét bocsátotta áruba Itáliában, de más lányokat is beszervezett a szexüzletbe. Az olaszok már fel is keresték a Nemzeti Nyomozó Irodát, hogy adatokat egyeztessenek.

Keleti Györgyi botránya szeptemberben indult, mikor a Blikk hozzájutott egy rejtett kamerás felvételhez, amin a szilikonnő egy férfival szexel. Györgyi annak ellenére tagadta a vádat, hogy a videón jól látszott egyedi tetoválása és kétség sem férhetett kilétéhez.

Akkor olasz internetes oldalakon hirdette magát Nori néven. Ezt szintén tagadta, mondván, csak visszaéltek a nevével. mindenestre abból még nem lehetett komoly ügy, hiszen a tiltott kéjelgés csak szabálysértés mind Olaszországban, mind nálunk.

A kerítés azonban már büntetőjogi kategória. Aki haszonszerzés céljából valakit közösülésre vagy fajtalankodásra másnak megszerez, bűntettet követ el, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az olasz hatóságok pedig épen ilyen ügyben nyomoznak a Keleti lány ellen. Vádjaik szerint Györgyi magyar lányokat vont be a munkába, azaz futtatta őket.

A Nemzeti Nyomozó Iroda nem nyilatkozhat az ügyben, hiszen a nyomozást az olasz hatóságok végzik. Csupán annyit lehet tudni, hogy az NNI jogsegélyt nyújt az olasz partnernek, azaz adatokkal látják el őket.

Keleti Györgyi nem kívánt nyilatkozni senkinek az ügyben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását