2024. május 20. - Bernát, Felícia

Fiúk! Ma ki kell szolgálni a közönséget

Végre bebizonyosodott, ha a nézők látnak igyekezetet, normális, folyamatos előremutató lépéseket a csapatépítés terén is, nos, akkor bizony nem kell kétszer mondani nekik, - hiába csapták már be őket korábban oly sokszor,- hogy menjenek ki a Stadionba és biztassák a magyar csapatot.
2009. április 1. szerda 16:35 - HírExtra
Tegyük gyorsan hozzá, hogy még az eredmények is jönnek mostanság. Van egy kapitányunk, aki tudja, hogy mit akar és tesz is érte, hogy amit akar, az valóra váljon. És van csapatunk is. Nem is akármilyen válogatottunk.

Végre a kezünkbe vettük sorsunkat és még mindig sanszosak vagyunk kijutni a világbajnokságra. Igaz, ehhez abszolválni kell a mai mérkőzést is. Tudjuk, hogy sokszor a kötelező leckét nem is olyan könnyű felmondani. De gyerekek, Gera Zoli és a többiek. Ma jól kell felelni. Ma nincs mellébeszélés. Ma ki kell szolgálni a közönséget. A nézők letették a voksukat mellettetek. Kint lesz több mint harminchatezer szurkoló, aki mind azt kiabálja, hogy "Ria Ria Hungária"... Ennek az elvárasnak meg kell, hogy feleljetek. Hisz profik vagytok! Jó játékosok! Magyarok!

Hajrá Magyarország, szól ma teli torokból és ti jó játékkal és győzelemmel szolgáljátok meg a szurkolók bizalmát. Tudom és érzem, hogy így lesz... Megteszitek!
Forrás: futballista.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását