2024. április 16. - Csongor

Rendező az Újpest

A regionális frakcióülésen sok új dolgot hallottunk és választ kaptunk kérdéseinkre - fogalmazott Vári Gyula. Elmondta, hogy a megbeszélésen a kormányfő mellett részt vett Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, valamint Lendvai Ildikó f
2008. augusztus 29. péntek 15:52 - Hírextra
Ezt Sági Gábor szakosztályelnök tudatta pénteken az MTI-vel.

Az európai szövetség (LEN) eredetileg a Montpellier csapatához sorsolta a résztvevőket, a francia együttes azonban visszalépett a rendezéstől.

"A LEN felkínálta a többi csapatnak a lehetőséget azzal a kitétellel, ha nincs jelentkező, akkor maga sorsolja ki, hogy ki legyen a házigazda. Az egyeztetések folyamán kiderült, hogy a török Adalar Istambul ugyanabban az uszodában játszaná mérkőzéseit, mint a Galatasaray - amely szintén az egyik selejtezőcsoport vendéglátója -, így nem tudják összeegyeztetni a mérkőzéseket. Maradt a dán csapat és az UTE. A LEN vezetőségének megkeresése nyomán megvizsgáltuk a lehetőségeket és úgy döntöttünk, vállaljuk a rendezést, így október 17. és 19. között Budapesten találkozik a négy csapat, hogy eldöntse a csoportbeli sorrendet" - nyilatkozta Sági Gábor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását