2024. április 18. - Andrea, Ilma

Botrány! Paris Hilton újra szénné égette magát - pikáns képpel!

Ha indítanánk egy versenyt arról, hogy ki a legnagyobb tahó, valószínűleg Paris Hilton jó eséllyel indulna, aki porrá és hamuvá égette magát a minap.
2009. március 31. kedd 12:59 - HírExtra
„Csúnyán leégette vőlegényjelöltjét Paris Hilton(28), amikor az egy méregdrága gyűrűvel megkérte a kezét. A hotellánc-örökösnő szüleivel egy esküvőre volt hivatalos, amikor testőr barátja, Doug Reinhart a vacsora után térdre ereszkedett, és átnyújtotta neki a jegygyűrűt tartalmazó dobozkát. A szemtanúk szerint Paris ridegen azt mondta, még gondolkodik rajta, mire a férfi sápadtan visszavette tőle az ékszert.”

Ezzel a taplóságával Paris inkább saját magát égette szénné.

„A férfi komolyan tervezi közös jövőjüket, az interneten már azt is bejelentette, hogy gyereket akar tőle. Paris azonban csak most kezd gondolkodni az ajánlatán, mert Doug egy diszkóban megvédte.”

Meg kell védeni Paris Hiltont, aki ezután elkezd gondolkodni a házasságon. Kicsit könnyen kapható, s mint tudjuk, aki könnyen jön, könnyen megy. Szegény arcnak csak a zsozsót kéne felmarkolni, eltűnni a balfenéken, s találni valahol máshol egy tényleg rendes és csinos nőt.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását