2024. május 10. - Ármin, Pálma

Megjött az ellenfél

Vasárnap délután megérkezett Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott szerdai világbajnoki selejtezős ellenfele, Málta együttese.
2009. március 29. vasárnap 19:17 - HírExtra
Az előzetesen nevezett játékosok közül hiányzik Jamie Pace, valamint a csapatkapitány, Luca Dimech, mert a szombati, Dánia ellen meccsen mindketten megkapták második sárga lapjukat.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a vendégek 19:30 órától edzenek a Ferencváros stadionjában. Dusan Fitzel együttese hétfőn 18 órakor ugyanitt tréningezik, kedden pedig a szerdai meccs helyszínén és időpontjában, a Puskás Ferenc Stadionban, 19 órakor.

Málta válogatottjának első edzése teljes egészében, hétfői és keddi foglalkozása pedig az első negyedórában nyilvános a sajtó képviselői számára.

A mérkőzésen orosz játékvezetők működnek majd közre, a vezetőbíró Sztanyiszlav Szukina, a két asszisztens Oleg Cselovalnyikov és Mihail Jerovenko, a tartalék-játékvezető pedig Alekszej Nyikolajev lesz.

A magyarok tíz pontjukkal jelenleg második helyen állnak a csoportjukban, a máltaiak egy ponttal a hatodikak, azaz utolsók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását