2024. április 26. - Ervin

Magyar bor és pezsgő féláron

Száznál több étterem csatlakozott másfél hét alatt a Borszerdához, amikoris épp egy hónap múlva, április 29-én minden magyar bort és pezsgőt fél áron lehet rendelni náluk, a ház borából pedig minden főétel mellé egy pohárral ingyen megkínálják a vendéget.
2009. március 29. vasárnap 16:51 - HírExtra
Az idén először megrendezett program a minőségi magyar bor mindennapi fogyasztását kívánja elősegíteni. Az esemény beharangozása óta az akció honlapján másfél hét alatt immár 130 étterem - köztük neves, felkapott helyek - csatlakozott.

"Bízunk benne, hogy a következő hetekben is ilyen élénk marad az érdeklődés, mind a az éttermek, mind a jóféle italra szomjazó vendégek körében" - tájékoztatta az MTI-t Szabó Borbála, a Magyar Bormarketing Kht. belföldi projektmenedzsere.

Az akcióban bornagykereskedések és szaküzletek is részt vehetnek. Ennek feltétele, hogy akciós ajánlattal kell várniuk vásárlóikat április 29-én. A legnagyobb borkereskedő cégek és egy áruházlánc már kifejezték szándékukat a Borszerdához való csatlakozásra. Tárgyalás folyik továbbá taxi és pótsofőr-szolgálatokkal, akik a koccintgatás után kedvezményesen szállítanák haza a vendégeket.

A Borszerda a Nemzeti Bormarketing Program keretében valósul meg és a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását