2024. április 29. - Péter

Erős Antóniát letiltották a képernyőről!

Erős Antónia torka begyulladt, így az orvosai eltiltották a tévés szerepléstől, még nem tudni, hogy mikor térhet vissza a képernyőre.
2009. március 26. csütörtök 08:45 - HírExtra
A népszerű műsorvezető hangszálai begyulladtak, így az orvosok még a felkomf elmondást is megtiltották neki. Kedden este elment a hangja és elmondása szerint már másnap elment a gégészetre, hogy kiderítsék mi okozta a galibát. Az elővigyázatosság, a suttogás érthető, hiszen Antónia öt hónapos terhes, minden kockázati tényezőt ki kell zárni, ami az egészségét veszélyezteti.

A napi rendszeres testedzést is könnyű tornára cserélte és vércukorszintjét is óránként kell ellenőriznie, hiszen az nyílt titok, hogy cukorbetegségben szenved. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy szerencsésnek érezheti magát, mivel szervezetének inzulinfelvétele a terhessége alatt csökkent.

Étrendjét átalakította, rostban gazdag ételeket és sok joghurtot fogyaszt, vigyáz az egészségére, de még kérdéses, hogy mikor megy szülési szabadságra. Elképzelhető, hogy ez heteken belül bekövetkezik. Helyét Kumin Viktória veszi majd át, aki szülési szabadságáról Antónia távoztával valamivel előbb tér vissza a képernyőre

Forrás: HirExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását