2024. április 28. - Valéria

A Híradós nagy titka

A híradós elsőként az RTL Bulvárral osztotta meg, kisfia vagy kislánya születik. Kumin Viktória, az RTL Klub mosolygós híradósa hamarosan életed ad első gyermekének. A kismama augusztus 20-ára van kiírva, de orvosai szerint a pici augusztus 6-a után bármi
2008. július 17. csütörtök 14:13 - Hírextra
A híradós most már bátran vásárolhat a babának, ugyanis nemrég kiderült, hogy rózsaszín vagy kék ruhácskákra lesz szükség. Az RTL Bulvár elsőként tudta meg a baba nemét.

- Az utolsó ultrahangon már biztosan állították, hogy kislány lesz – mesélte boldogan Viki. – Állítólag vannak olyan nők, akik már az elejétől megérzik a születendő kicsi nemét, bevallom, én nem éreztem. Csak az érdekelt, hogy minden rendben legyen vele! Nagyon jó baba, tényleg soha nem voltam rosszul miatta. A férjem rendkívül boldog, hogy lányos apuka lesz. Most gondolkodunk a neveken, több variáció is felmerült, olyanok, mint például a Klára, Berta, Klaudia, Nóra.

Viki elárulta, hogy a húga – akivel szinte napra pontosan egyszerre szülnek majd – kisfiút vár, úgyhogy a nagyszülők öröme a lehető legteljesebb.

- A szüleinknek eddig csak lánnyal volt tapasztalatuk, tehát a fiú újdonság lesz nekik. Már alig várják az unokákat, és előre „riogatnak” azzal, hogyan fogják elkényeztetni őket. A kislányom nagyon jó gyereknek tűnik, de most már érezhetően kicsi neki a hely. Sokat rugdal, és én nagyon szeretem ezt az érzést, hiszen jelez, kommunikál velem!

A pénteki Fókuszban még több részletet megtudhatnak arról, hogyan készül Viki és húga az anyaságra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását