2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Botrány! A 13 éves "apukát" felszarvazták!

Februárban még bátran jelentette ki a tizenhárom éves Alfie Patten: ő a kis Maisie Roxanne vér szerinti édesapja, mivel úgy tudta.
2009. március 26. csütörtök 16:59 - HírExtra
Alfie sztár lett, a világ legfiatalabb apukájaként kezdték emlegetni. Néhány nappal később azonban már két másik fiú is jelentkezett, akik jó eséllyel indulhattak az apaszerepre, így a szülők egy 300 fontos, azaz 97 ezer forintos DNS vizsgálatot kértek. Az eredmény nagyon elkeserítette Alfiet: kiderült, nem ő az apa.

A HírExtra ismeri a világ legboldogabb meséjét:
Egyszer volt, hol nem volt, egy fiú megkérdezett egy lányt:
-Leszel a feleségem?
A lány ezt felelte: NEM!
Ez után a fiú vígan élt, mindig nagymellű csajokkal dugott, horgászni, vadászni, inni járt, s horkolt, fingott, büfögött, amikor és ahol csak akart anélkül, hogy bárki is szövegelt, vagy veszekedett volna vele.
Itt a vége fuss el véle.

Na, úgyhogy a java még csak most jön, a csaj meg vigye a gyereket a 15 éves faterhoz.

„Alfieben fel sem merült, hogy Chantelle hűtlen lett volna hozzá, hiszen neki azt mondta, nem volt még együtt mással, így Alfie úgy gondolta, hogy a fiúk, akik azt állították, lefeküdtek Chantellel, hazudnak – mondta a kisfiú édesanyja, Nicole a Daily Mirrornak.”

Erre mondjuk, hogy trééé.

„Chantelle a vizsgálat után bevallotta: hat fiúval feküdt már le, de a DNS teszt egyelőre nem derítette ki, hogy ki a valódi apa, ugyanis az önként jelentkezők egyikével sem egyezik a DNS, így most Chantelle kénytelen lesz felkeresni a többi lehetséges jelöltet is.”

Az amerikai magaskultúra. 15 évesen a hatodikon is túllenni…


„Alfie mindezek ellenére szeretné felnevelni Maisiet, mert nagyon megszerette. De még mindig nem tudja, mivel jár ez az egész. Amikor erről próbáltam vele beszélni, sírva fakadt és azt mondta, fogalma sem volt róla, hogy milyen következményekkel jár a szex – mondta Alfie édesapja, Dennis, aki szerint Chantelle szülei vették rá lányukat, hogy először azt vallja: nem volt más az életében csak Alfie.”

Hát na. Minek iszik, aki nem bírja? Minek szexel, aki nem tudja, hogy mi az?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását