2024. április 28. - Valéria

Az MDF előrehozott választásokat akar

Az MDF az előrehozott választások támogatására kéri azokat a szabad demokrata frakciótagokat, akik egyetértenek Bokros Lajos elképzeléseivel - tájékoztatta a párt csütörtökön az MTI-t.
2009. március 26. csütörtök 13:28 - HírExtra
Az SZDSZ frakciójában szép számmal akadnak olyanok, akik egyetértenek az MDF és Bokros Lajos elképzeléseivel - állapítják meg a közleményben, hozzátéve, ezért arra kérik ezeket a szabad demokrata képviselőket, hogy támogassák az előre hozott választás megtartását, és "adják meg ezzel a lehetőséget arra, hogy Bokros Lajos őszinte programjához a választók adják meg a felhatalmazást".

Mint írják, az elmúlt hónapokban világosan kiderült, hogy az MSZP képtelen olyan programot letenni az asztalra, amellyel az ország kilábalhat az egyre mélyülő gazdasági válságból.
A párt szerint világosan kiderült az is, hogy ma Magyarországon egyedül az MDF-nek és Bokros Lajosnak van olyan őszinte és határozott programja, mely megoldást jelent a 21. század kihívásaira. Ehhez a programhoz azonban a választók felhatalmazására van szükség, ezért előre hozott választást kell tartani.

"Tudjuk, hogy az MSZP jelenlegi frakciója nem elég bátor ahhoz, hogy megtegye a valóban szükséges intézkedéseket, sem pedig ahhoz, hogy az ország kormányozhatóvá tétele érdekében támogassa az Országgyűlés feloszlatását" - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását