2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nagyott bukott Armstrong, most kórházban fekszik

Lance Armstrong hétfőn bukott, és kórházba került az ötnapos Castilla-León országúti kerékpáros körverseny első szakaszán. Az amerikai sztár állapotáról egyelőre nincsenek pontos információk.
2009. március 24. kedd 06:53 - HírExtra
A hétszeres Tour de France-győztes, 37 éves versenyző - aki szeptemberben három év után tért vissza - a nyitóetapon húsz kilométerrel a cél előtt esett el, majd az eset után a palenciai Rio Carrion kórházba szállították.

A verseny szervezőinek késő délután kiadott közleménye szerint Armstrongot már átszállították Valladolidba, az ottani Egyetemi Klinikára, ahol egyértelműen megállapították, hogy eltört a versenyző kulcscsontja.

Johan Bruyneel, az amerikai versenyző csapatának, az Astanának a vezetője elmondta, hogy mivel nincs komplikáció, Armstrong várhatóan gyorsan felépül.

Az amerikai kerekes elmondta, hogy egyelőre nem tudja, hogy részt vehet-e a májusi olasz körversenyen, a Giro d,Italián:

"Nagyon el vagyok keseredve, ilyesmi még nem történt velem. Nem érzem jól magam. Most hazamegyek, pihenek és megpróbálom megtalálni a legmegfelelőbb gyógymódot" - nyilatkozta Armstrong.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását