2024. június 2. - Kármen, Anita

Fidesz: nem kell a háttérmutyi!

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke találkozott Surányi Györggyel, de a párt nem támogat háttérmutyik nyomán létrejövő kormányt, vezesse azt Surányi György, vagy bárki más - mondta kérdésre válaszolva Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.
2009. március 24. kedd 16:28 - HírExtra
A Fidesz elnöki kabinetvezetője keddi sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva megerősítette, hogy Orbán Viktor hétfőn találkozott Surányi Györggyel, és személyesen is közölte vele a Fidesz álláspontját.

Szijjártó Péter ugyanakkor nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy a Fidesz támogatna-e egy Surányi György vezette kormányt.

Mint mondta, a Fidesz elvi és általános álláspontja, hogy új kormány, új programmal csak új választások nyomán születhet. Hozzátette: a magyar embereknek nem lenne lehetőségük Surányi Györgyről és programjáról szavazni, így csak egy illegitim ingatag, átmeneti kormány tudna létrejönni.

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ez névtől, illetve minden személyes ügytől független, a Fidesz nem támogat olyan kormányt, amely "pártok közötti háttérmutyikkal és paktumokkal jönne létre, álljon annak az élén akár Surányi György, akár bárki más".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását