2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Már randizott is Gyurcsány és Fodor

Informális megbeszélést tartott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke vasárnap, a megbeszélésen nevekről nem tárgyaltak.
2009. március 23. hétfő 08:06 - HírExtra
Fodor Gábor a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap este megerősítette: tárgyalt Gyurcsány Ferenccel, és világossá tette, hogy az SZDSZ nem gondolkodik koalícióban. Ha azonban találnak egy hiteles, bizalmat ébresztő miniszterelnököt, egy programot, ami mellé oda lehet állni - a Reformszövetség javaslatát Fodor Gábor ilyennek nevezte - és ha a kormányban olyan radikális változások lesznek, amelyek a hitelességet erősítik, akkor az SZDSZ azt támogatni fogja.

A pártelnök elmondta azt is, hogy várják a szocialista párttól a miniszterelnök-jelölt nevét.
"Azt is szeretném világossá tenni, hogy olyan politikusban gondolkodunk, olyan miniszterelnök-jelöltben, aki nem a belső pártberkekből jön, hanem egy kívülről jövő személy. Én ezt nagyon fontosnak tartom az ország szempontjából. Itt hitelességet és bizalmat kell szerezni" - jelentette ki.

Hozzátette: olyan embert tudnának elképzelni miniszterelnöknek, aki "egy válságkezelő szakértői jellegű kormánynak a vezetésére alkalmas".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását