2024. április 28. - Valéria

Elkapták a rendőrök a szexi modell lányt!

Laky Zsuzsi sosem fogja elfelejteni azt a délutánt, amit vásárlás helyett az őrkapitányságon kellett töltenie.
2009. március 20. péntek 13:58 - HírExtra
Laky Zsuzsi a tegnapi napot is bevásárlással szerette volna tölteni és, hogy ne legyen annyira unalmas egyedül a plázákat járni, magával vitte kedvenc stylistját is, mert neki olyan is van. Végül is mégsem mindegy, hogy Európa szépe milyen szöveteket húz magára, hiszen senki sem szeret ízléstelenül, és kevésbé divatosan megjelenni a nagyközönség előtt. A választás pedig, úgy tűnik, egyedül nem megy neki.

Akkor még nem sejtette, hogy ezt a napos délutánt nem a "természetes fényt még sosem látott" plázák zugaiban fogja tölteni, hanem a börtönben. A történet ekkor válik csak igazán izgalmassá.

A Borsnak nem sikerült utolérnie a modellt, így helyette kedvenc stylistja, Már Róbert meséli el az őrkapitányságon történt izgalmas eseményeket.

- Zsuzsi kocsijának leengedett a kereke, ezért kölcsön kérte egyik barátjáét, s ezzel indultunk bevásárolni. Miután végeztünk az egyik boltban, a parkoló felé vettük az irányt, ahol arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrök veszik körbe az autót. - mesélte Már Róbert, stylist a napilapnak.

- Ekkor szembesültünk azzal, hogy körözött autóval utaztunk. Zsuzsi mellé azonnal beült egy rendőr, engem, pedig az asszisztensemmel együtt egy másik rendőrautóval szállítottak el a kapitányságra. Több mint négy órán keresztül tartott, mire felvették a vallomásokat, és mire elkészült a jegyzőkönyv. Csak ezt követően engedtek el minket. – tette még hozzá a népszerű stylist.

Órákon keresztül vallatták a csinos modell lányt. A BRFK sajtóügyeletese, Csillag Melinda elárulta, hogy azért körözték a járművet, mivel korábban egy közlekedési bűncselekményben játszott fontos szerepet.

- Tegnap egy rendszámfelismerő autó bejelzett, ami alapján megtaláltuk a járművet. A gépkocsit, vezető hölgyet tanúként kihallgattuk, ezt követően, pedig szabadon távozhatott a kapitányságról. – nyilatkozta Csillag Melinda.

Az biztos, hogy ezentúl Laky Zsuzsi kétszer is meg fogja gondolni, hogy kinek kérje kölcsön az autóját egy kis bevásárlókörúthoz.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását