2024. június 14. - Vazul

Döntőre hajt a Szeged a LEN Kupában

Bizakodva készül szombaton az orosz Szintyezs Kazany elleni LEN Kupa-negyeddöntő visszavágójára a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata.
2009. március 17. kedd 20:00 - HírExtra
"A Vasas és a Szentes ellen kimondottan jól játszottunk, pedig Varga Tamás és Baksa László sem szerepelt sérülés miatt - mondta az együttes keddi sajtótájékoztatóján Kásás Zoltán vezetőedző. - Mindketten edzenek már, de kérdéses a játékuk, csak reménykedni tudok, hogy számíthatok rájuk. A Kazany semmit sem bíz a véletlenre, már Belgrádban vannak, előbb a Partizannal, majd a Vojvodinával kétkapuznak. Mi is jó passzban vagyunk, a héten is keményen tréningezünk."

A magyar csapat az első meccsen, múlt szombaton bravúros 10-10-es döntetlent ért el a két évvel ezelőtti LEN Kupa-győztes ellen, így bizakodva várja a visszavágót.
"Ha kell, összedrótozom magam. Ez egy olyan meccs, amelyen kötelező játszanom. A bal lábam húzódott meg, szerencsére a kezeléseknek köszönhetően egyre jobb állapotban van, a héten már teljes intenzitással tréningezhetek" - nyilatkozta a csapatkapitány, a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás.

A Tisza partján nagy a várakozás, valószínűleg megdől az eddigi nézőrekord - 900 néző - az újszegedi sportuszodában. A csapat 1996-ban jutott be utoljára a nemzetközi kupában (LEN) a döntőbe, akkor a Molnár, Fodor, Steimetz B., Kiss Cs. fémjelezte gárda második lett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását