2024. április 19. - Emma

Elképesztő! A felesége előtt csajozott, majdnem belehalt a csöcsökbe!

Gáz lett volna úgy kihívni a halottaskocsit, hogy közben egy sztripper bámul a sarokból. Az unokák vajon mit szóltak volna az ügyhöz?
2009. március 16. hétfő 17:59 - HírExtra
Kis híján megölte idős férjét az az asszony, aki a gyönyörű sztriptíztáncost, Lilly Noire-t szánta születésnapi meglepetésnek ura számára. Amikor a szexi nővérke megvizsgálta a hetven éves ünnepeltet, a bácsi szíve kiakadt. Szerencsére Lilly kitanulta az újraélesztés mesterségét is.

Lilly Noire showtáncos [milyen elegáns… végül is már a takarító helyett is higiéniai menedzsert mondunk – a szerk.] életében sokáig emlékezetes emlék marad az az este, amikor nővérke jelmezben kellett életet mentenie – írja a Bors.

– Egy hölgy keresett meg, hogy az édesapjának szeretne a hetvenedik születésnapjára meglepetést szerezni. Sokáig gondolkodtam, melyik műsorom lenne a legjobb a papának, végül a nővérke-shownál maradtam, mert az idős úrnak gyermekkori álma volt az orvosi pálya. Ez egy vizsgálattal indul és sztriptízzel fejeződik be – meséli a táncoslány.

Hetven évesen a fiatal pipihusi... hmm. Hogy a bácsikának melyik testrészét kellett vizsgálni, nos, arról nem tudunk. Pedig mindenkit borzasztóan izgatnak. De nagyon. Tényleg.

– Amikor becsöngettem, bevezettek egy szobába, ahol a család és néhány barát anekdotázott. A bácsi lánya orvos barátnőjeként mutatott be, és megkért, vizsgáljam meg apucit. Amikor levettem a kabátom, meglátták a kacér nővérszerkót, a poharak megálltak a levegőben - emlékszik vissza a fekete szépség. - Előkaptam a sztetoszkópot, felfektettem az urat a díványra és kigomboltam az ingét. Nem tudom mi volt rá nagyobb hatással: a dekoltázsom, vagy a miniszoknya alól kivillanó bugyim, esetleg a lágy érintés a mellkasán, de a bácsi levegő után kezdett kapkodni. Szeme fennakadt, a szája lilulni kezdett, és egész testében remegett - borzong meg ma is abszurd helyzettől Lilly.

Gáz lett volna úgy kihívni a halottaskocsit, hogy közben egy sztripper bámul a sarokból. Az unokák vajon mit szóltak volna az ügyhöz? Biztos olyasmit, hogy „mekkora kujon volt a nagyfater, legyen könnyű neki a föld.”

Pánik lett úrrá a társaságon. De a felkészült vetkőzősztár nyugodt maradt: középiskolás korában elsősegélynyújtást is tanult, gondolkodás nélkül mesterséges lélegeztetést alkalmazott a betegen. - Amikor huncutul rám is kacsintott, és a fülembe súgta: ez jól esett, már biztos voltam benne, hogy jobban van. Azóta sem tudom, megjátszotta-e a rosszullétet, vagy valóban szívszorító hatással voltam rá - bizonytalankodik Lilly.

Biztos információ, hogy valami kiszuperált halivúdi filmsztár volt. A kedves Olvasó nyugodtan tippelhet, válaszokat a szerkesztőségi email címre várunk. Aki eltalálja, az nyerhet egy törött bögrét. Vagy nem.
Forrás: HírExtra / Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását